Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

Proces management

Kerntaak van SYARK is advisering op het gebied van duurzame ontwikkeling. Duurzame ontwikkeling is echter een breed begrip. In de praktijk betekent het dat de opdrachtgever of een aantal opdrachtgevers iets nieuws willen, maar niet weten hoe dat aangepakt moet worden.

Het leveren van een duurzaamheidsadvies vereist daarom ook procesmanagement. Om het proces te stuwen, maakt SYARK gebruik van haar netwerk en de mogelijkheden van subsidies en andere bestaande fondsen die samenwerking en leefbaarheid bevorderen. Europese subsidies zijn nooit een doel op zich. In de loop van de jaren zijn de controlemechanismen heel stevig geworden, om misbruik te voorkomen. Het voordeel is dat EU-projecten heel gericht hun doel dienen. Het nadeel is een nauwkeurig aanvraag, nauwgezette rapportages en verantwoording. SYARK heeft deze kennis in huis. Opdrachten waarin procesmanagement centraal stond waren Interreg VB North Sea Region Green Economy Project, Energy Vision North Sea Region en Innovatiecontract Wind op Zee. Opdrachtgevers waren (partijen gelieerd aan) lokale en regionale overheden.

Neem contact op

 

Advising

Read more

 

Concept development

Read more

 

Process management

Read more

 

Project management

Read more

 

Cultural Heritage

Read more

 
 
 
Website made by Modual | Open cookie preferences