Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Advisering

Kerntaak van SYARK is advisering op het gebied van duurzame ontwikkeling. Duurzame ontwikkeling is echter een breed begrip. In de praktijk betekent het dat de opdrachtgever of een aantal opdrachtgevers iets nieuws willen, maar niet weten hoe dat aangepakt moet worden. Het leveren van een duurzaamheidsadvies vereist daarom ook procesmanagement. Als er eenmaal een concept ligt, is het de kunst de ideeën in een concreet plan te gieten en ten uitvoer te brengen.

Voorbeelden van concrete projecten worden genoemd in Project-, Proces- management en Concept Ontwikkeling. Opdrachten waarin met name het advies voorop stond, was Organisatie- advies Trambureau Utrecht, Ontwikkelingsvisie Bedrijvenpark Corpus Den Hoorn, Toekomstvisie Hortus Fryslân, Onderzoek en rapportage Interreg IVC-project 4-Power, Innovatief Fryslân, Oprichtingsadvies NNOW (North Netherlands Offshore Wind) en Hydrogreenn (Groene Waterstof). Opdrachtgevers zijn (semi-) overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen.


Neem contact op

 

Advisering

Lees verder

 

Concept ontwikkeling

Lees verder

 

Proces management

Lees verder

 

Project management

Lees verder

 

Cultureel erfgoed

Lees verder

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren