Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling hoort bij duurzame ontwikkeling. Per definitie is duurzame ontwikkeling nieuw. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, maar er moeten links worden gelegd tussen sectoren of thema’s die er nog niet eerder waren om tot vernieuwing te komen. Dat vergt het ontwikkelen en omschrijven van een nieuw concept.

Technologische innovatie vereist een proefstadium, waarin ook nieuwe partijen bij elkaar gezocht worden die elkaar nog niet vertrouwen. Daarnaast kost het veel tijd en geld om daadwerkelijk een nieuwe techniek of werkwijze uit te testen. Er moeten dus ook financieringsbronnen worden aangeboord. Bij EU-fondsen wordt vaak groot aantal complexe voorwaarden gesteld. Dat gaat om de mate waarin het product of de dienst market-ready is, maar zeker ook of het voldoet aan alle duurzaamheidsdoelstellingen van de EU. Dat beperkt zich niet alleen tot CO2-reductie, maar gaat veel verder en daarbij wordt vooral de stevigheid van de beoogde (internationale) samenwerking getest.

Als SYARK een concept ontwikkelt betekent het dus een diamant met vele zijden en vlakken en uiteindelijk zie je van een afstand heel helder: een steen! De complexiteit is in goede handen bij SYARK. Voorbeelden van door SYARK ontwikkelde concepten: Interreg V A project B-Rhapsodie, Circulair Bouwen en eigen innovatieve concepten, zoals het project X&Y. Opdrachtgevers zijn NGO’s, overheden en SYARK.


Neem contact op

 

Advisering

Lees verder

 

Concept ontwikkeling

Lees verder

 

Proces management

Lees verder

 

Project management

Lees verder

 

Cultureel erfgoed

Lees verder

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren