Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cultureel erfgoed

In het werk van SYARK van de afgelopen 12 jaar lijkt Cultureel Erfgoed onopvallend aanwezig. Toch is Yellie Alkema niet los te denken van dit onderwerp. Als afgestudeerd architectuur- en stedenbouwhistoricus stroomt het bloed waar het niet gaan kan.

De liefde voor cultuurlandschap, stedenbouw, oude kerken, muziek, moderne architectuur, monumenten en beeldende kunst heeft zich bewezen in vele initiatieven, vanaf haar studie tot aan heden: Yellie is betrokken geweest bij het oprichten van twee architectuurcentra, was adviseur Ruimtelijke Kwaliteit bij de Provincie Drenthe, was medeoprichter van een netwerk van stedenbouwkundigen en planologen en ontwikkelt heden projecten die te maken hebben met muziek en religieus erfgoed. Bij elk ruimtelijk ontwikkelingsproject houdt SYARK de beeldkwaliteit in het oog!

Neem contact op

 

Advisering

Lees verder

 

Concept ontwikkeling

Lees verder

 

Proces management

Lees verder

 

Project management

Lees verder

 

Cultureel erfgoed

Lees verder

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren