Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Proces management

Kerntaak van SYARK is advisering op het gebied van duurzame ontwikkeling. Duurzame ontwikkeling is echter een breed begrip. In de praktijk betekent het dat de opdrachtgever of een aantal opdrachtgevers iets nieuws willen, maar niet weten hoe dat aangepakt moet worden.

Het leveren van een duurzaamheidsadvies vereist daarom ook procesmanagement. Om het proces te stuwen, maakt SYARK gebruik van haar netwerk en de mogelijkheden van subsidies en andere bestaande fondsen die samenwerking en leefbaarheid bevorderen. Europese subsidies zijn nooit een doel op zich. In de loop van de jaren zijn de controlemechanismen heel stevig geworden, om misbruik te voorkomen. Het voordeel is dat EU-projecten heel gericht hun doel dienen. Het nadeel is een nauwkeurig aanvraag, nauwgezette rapportages en verantwoording. SYARK heeft deze kennis in huis. Opdrachten waarin procesmanagement centraal stond waren Interreg VB North Sea Region Green Economy Project, Energy Vision North Sea Region en Innovatiecontract Wind op Zee. Opdrachtgevers waren (partijen gelieerd aan) lokale en regionale overheden.

Neem contact op

 

Advisering

Lees verder

 

Concept ontwikkeling

Lees verder

 

Proces management

Lees verder

 

Project management

Lees verder

 

Cultureel erfgoed

Lees verder

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren