Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Project management

Yellie Alkema heeft in de loop der jaren talloze projecten geïnitieerd en geleid, ook voor de oprichting van SYARK, in haar periode bij DHV (Royal Haskoning) en als adviseur ruimtelijke plannen bij Provincie Drenthe.

Projectmanagement is voor een deel aan te leren en anderzijds kun je duidelijk zien of het bij iemand past, om enerzijds de hoofdlijnen te bewaken, snelle beslissingen te nemen, de leiding te nemen in overleggen, crisissituaties het hoofd te bieden, verantwoording af te leggen, tijdig bestuurders en leidinggevenden informeren, ondernemerschap bij de teamleden te leggen en mensen te motiveren. Anderzijds, dient een projectmanager details niet uit het oog te verliezen, scherp te zijn op afspraken en deadlines, iedereen tijdig bij de les hebben en houden en de voortgang te bewaken. Bij EU-projecten speelt daarbij ook de nauwkeurige rapportage en de aandacht de zichtbaarheid van het project bij het publiek ofwel ‘dissemination of results’. SYARK houdt zowel het proces als de projectvoortgang in het oog.

Voorbeelden van opdrachten zijn: Wijkontwikkeling Van Starkenborgh Groningen, Werkgroep
Communicatie Ring-Zuid, Interreg IVB North Sea Region Innovative Foresight Planning,
Onderwijs- en Arbeidsmarkt Offshore Wind

Neem contact op

 

Advisering

Lees verder

 

Concept ontwikkeling

Lees verder

 

Proces management

Lees verder

 

Project management

Lees verder

 

Cultureel erfgoed

Lees verder

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren